Επιστρέφει στον ΝΟΧ ο Νίκος Καλαργυρός!

Όχι μόνον πιθανές προσθήκες, όπως αυτή του Διονύση Θεοδόση, αλλά και… επιστροφές στην ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χίου, που έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο πλαίσιο της επάνδρωσης της ομάδας με παιδιά από τα «σπλάχνα» του Ομίλου, ο ΝΟΧ σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Καλαργυρό, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί ξανά στο «Ιωνικό Κολυμβητήριο».

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Νίκος Καλαργυρός αποτέλεσε σημαντική μονάδα για τον ΠΑΟΚ, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο Euro Cup. Γεννημένος στις 05/03/1998, ο Νίκος Καλαργυρός αγωνίζεται στην περιφέρεια, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΝΟ Χίου το 2013, μένοντας στο νησί του Βόρειου Αιγαίου μέχρι και το 2018, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές στην Α1.

Την αγωνιστική σεζόν 2018-19, μεταγράφηκε στον Υδραϊκό, για να επιστρέψει και πάλι την επόμενη χρονιά στο ΝΟ Χίου, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και την προπερυσινή σεζόν, πριν περάσει επιτυχημένα από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Έχει αποτελέσει διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος και από την επόμενη σεζόν είναι αρκετά πιθανό να ενισχύσει τον ΝΟ Χίου του Μάκη Βολτυράκη.

Πηγή: aquafeed24.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.